martes, 4 de septiembre de 2007

Gaudim dels parcs

Aquest estiu, com molta gent, he passat uns dies a Benicàssim, poble que a l'estiu - i també cada vegada més en altres èpoques de l'any -, es converteix en una ciutat dormitori de Castelló.

El que es veu a simple vista és que Benicàssim ja no és aquell centre turístic de referència que era fa uns anys. Les coses han canviat, i a Benicàssim el que predomina és el lloguer d'apartaments i el turisme de platja (amb un bon entrepà de casa per a dinar). El FIB, i ara també el Viñarock, no ho són tot.

Una prova més de la decadència d'aquest preciós poble és l'estat que presenta part del mobiliari urbà, en definitiva, la mala cara que ofereix Benicàssim als seus visitants i residents. Si fa uns dies es podien vore bosses de fem pels carrers , ara, el més cridaner - baix el meu punt de vista - és el magnífic estat que ofereixen els parcs públics d'aquest municipi de La Plana.

Les imatges que ara oferim fan referència al Parc Públic Serra d'Irta (quina vergonya que el parc porte eixe nom) situat prop de la Gran Avinguda.

Vergonyós, Benicàssim

Podem vore com els operaris encarregats de la neteja dels parcs, regar les plantes i la gespa, tallar les males herbes ( jo tallaria més d'una i més de dos) no passen per aquest parc des de fa mesos. Dubte que coneguen l'existència del parc.

També podem vore a la imatge com la xarxa elèctrica creua el parc sense cap problema (amb torre en mal estat de conservació inclosa). Supose que la moda dels xiquets ja no és jugar amb tobogans, sino amb Iberdrola.

Però açò no és tot. Per aquest parc, també podem passejar pels camins que hi han fets amb aquest propòsit.

Parc Públic Benicàssim

Jo recomane unes botes de muntanya per a l'ocasió.
Un últim consell, no porteu als xiquets al Parc Públic Serra d'Irta.

Salut!

Naturatge

No hay comentarios: