domingo, 27 de mayo de 2007

Segueix

Avui, els valencians, hem decidit que la construcció desmesurada a les nostres muntanyes, marjals i costes, seguisca.

Naturatge

Avui, els valencians, hem decitit que els incendis, l'especulació i la recalificació de terrenys, seguisca.

Naturatge

Avui, els valencians, hem decitit que la confrontació per l'aigua, seguisca.

Naturatge

Sense entrar en debat amb altres qüestions polítiques, socials o ideològiques i mirant amb l'objectivitat en la que només puc mirar des del costat del nostre territori i de la nostra natura...

Avui, no em sent orgullós de ser valencià.

Naturatge

Naturatge

3 comentarios:

Anónimo dijo...

És totalment decebredor. Però sabent que encara hi ha gent que pensa com jo, encara que siguem minoria, em sent orgullós de ser valencià. Són ells, la majoria, els que s'han apropiat la marca "valencià". Salut i força.

XorX dijo...

Jo em sent orgullós de ser valencià. Però la meua forma d'entendre la "valenciania" (per dir-ho d'alguna manera) no es correspón en absolut amb la dels votants del PP, que queden fora de la meua definició personal.

I queden avui i no abans del 27, perquè haver votat al PP després de TOT el que hi havia és estimar molt poc la nostra terra, la nostra cultura, la nostra gent.

Ha tornat a guanyar Castella 300 anys després. Però si en 300 anys la lluita no ha acabat, no ho farà en 304. ÀNIM!!

Anónimo dijo...

La mobilització social fará que s´aturen aquestes barbaries. Tan sols necessitem organització i ganes de lluita. Em sentía Valenciana també, però a la meva manera, ara ja tan sols soc de La Marina, i prou!!Per que??Per que aquesta ciutat cada vegada apesta més, amb els polítics, els atacs de l´ultra dreta a la gent jove, i la ignorància de la gent de a peu, que no es meneja per a res, ni vols que les coses canvíen. Per a tots, avui, el nostre temps demana exili. Però no, no podrán amb nosaltres.

Diana

www.fotolog.com/sfrazzera