lunes, 12 de febrero de 2007

Benvinguts

Avui es fa realitat una idea que vaig pensar fa uns mesos al vore el blog d'un bon amic meu (http://www.lamiradacritica.blogspot.com/).

Naturatge naix amb la idea d'acostar a tots els seus lectors tot el que ens envolta i tinga relació amb temes de la natura però sobretot temes relacionats amb l'oratge i la climatologia en gran mesura, fent que tots poguem aprendre amb temes d'actualitat o amb simples curiositats.
A partir de demà mateix espere actualitzar-ho dia a dia i espere que entre tots poguem fer que vaja creixent a poc a poc.

Finalitzaré aquest missatge de benvinguda amb una imatge que va fer el meu company Xorx el 31 de desembre de l'any passat feta des de l'aparcament que hi ha en la vall d'Ordesa, en ple pirineu aragonés.

En la foto es pot observar el gebre sobre els arbres i la terra.
Es pot veure també boira situada a uns 25 metres del sòl. Aquesta boira és la prova de com tot l'aire fred baixa de les muntanyes a la vall, condensant-se en forma d'estrats o boira com és el cas.



Bonica tat? :)


Photobucket - Video and Image Hosting


1 comentario:

XorX dijo...

Ei Edu! Per fi poses en marxa el blog!

Gràcies per posar eixa foto que vaig fer per a tu :) Molt més xula en directe, haurem d'animar a la gent a que no es conforme en vore fotos, que ho descobrisca amb els seus propis ulls que la natura en directe no té comparació.

Aprendrem molt tots amb aquest blog, ja estic esperant a vore què ens expliques :D

Molta sort, salut!