jueves, 12 de julio de 2007

Imatge del mes

Recupere la idea de fa ara dos mesos de ficar una imatge cada mes sobre paisatges, núvols...

En aquest cas la imatge afecta a l'àmbit de la urbanització del territori valencià.

Fer click en la imatge per a fer-la més gran

Prat Cabanes - Torreblanca

Es tracta de les rodalies (per no dir que es tracta del mateix paratge natural) del Prat de Cabanes - Torreblanca, la zona humida del litoral de Castelló més verge i menys manipulada per la mà de l'home.

Possiblement aquesta qualitat l'anirà perdent en els pròxims anys degut al començament de la contrucció de blocs i més blocs d'apartaments ben propets de la mar.

Aquests apartaments formen part del conegut grup Marina d' Or, que continua la seua particular urbanització del territori valencià com si es tractara d'un país sense lleis medioambientals. Després alguns s'escandalitzen quan Europa fica el dit en la "llaga".

Fa uns dies l'Organització de les Nacions Unides (ONU) ficava el crit en l'aire fent un advertiment al govern d'Espanya per la possible crisi inmobiliària i del sector de la construcció dels pròxims anys.

Si haguérem realitzat un creixement sostenible amb la natura, no especulatiu i no discriminatori, tal vegada ni es vorien imatges com la de dalt, ni es parlaria ara de possible crisi.

Naturatge

No hay comentarios: